Blackebergs Läroverk 70 år, 2019

Höstfest och jubileum

Det blev en kanonstart för Gamla Blackebergares höstfest för tio år sedan när skolan fyllde 60 år. Festen blev en årlig tradition och har behållit sin position som föreningens mest populära arrangemang. Nu firar dessutom skolan alltså 70 år, och det vill vi förstås passa på att fira litet extra.

Efter våra världsomspännande kulinariska besök i olika länder väljer vi i år generös buffé med varma och kalla läckerheter.

Välkomna att återse gamla skol-/ klasskamrater eller passa på att samla ihop ”gamla gänget”. Ni får gärna ta med respektive och andra vänner utan anknytning till skolan. Vi ordnar festen åt er!

Vi börjar som vanligt med en välkomstdrink med ett litet tilltugg i ljushallen. Under kvällen kommer det också att finnas en bar med vin, öl och sprit till förmånligt pris. Och var beredd på att det kan bli en del överraskningar under kvällen.

Traditionsenligt inbjuds de duktiga elever i Blackebergs gymnasium som varje år får pris i Blackebergs gymnasiums Kunskapspis och som nu får motta sina diplom och samtala med oss.

Tid: Lördagen den 9 november kl. 18.30

Kostnad: Medlemmar 475 kronor, icke medlemmar 500 kronor för buffé med välkomstdrink och ett glas vin, öl eller vatten samt dessert och kaffe. Beloppet skall vara insatt på Föreningen Gamla Blackebergares plusgirokonto 1179911-1 senast fredagen den 25 oktober och är automatiskt en anmälan till festen. (Glöm inte att också ange ditt namn!)

Plats: Blackebergs gymnasium
 

Inbjudan till jubileumsfest (färg)
Inbjudan till jubileumsfest (utskriftsvänlig version)

Bilder efterlyses!

Vi planerar att göra ett bildspel med gamla bilder från de gångna 70 åren och tar gärna emot fotografier från skoltiden som du kanske har i dina gömmor.
Svart-vita eller färg går lika bra. Om du inte har digitala bilder så kan du fotografera dem med mobilen och mejla dem till oss:

jubileum@gamlablackebergare.se

Jannecke Schulman 0708 85 14 07
Ingrid Skoglund 0706 40 66 52